Prova gratis

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

PROVA PÅ - Hooks Onlinekurs

Ett revolutionerande verktyg som förvandlar din process i att bygga en föreläsning från något svårt och tidskrävande till något enkelt och roligt

Jag presenterar stolt den här onlinekursen med mina bästa verktyg som gör det enkelt för dig att skapa presentationer som får din publik att vilja lyssna, känna och agera på ditt viktiga budskap.

De bästa verktygen för att fånga och hålla din publiks intresse

Den här versionen innehåller

- Resultat-Hooken - Vill du att dina medarbetare verkligen ska spetsa sina öron? Lyssna med stor nyfikenhet och verkligen ta med sig kunskapen från mötet? Då ska du inleda din presentation eller ditt möte med resultat-hooken!

- Motarguments-Hooken - Ibland kan vi behöva slå hål på lyssnarnas motargument innan vi börjar ge värde. Det gäller när dina lyssnare sitter med tankar som till exempel: "Nej men detta kommer inte att fungera?” eller “Av vad jag har hört tidigare så ger inte det här resultat"

Vad andra säger om min kunskap:

Jonathan är en exceptionellt duktig talarcoach. Inte nog med att han kan lära dig alla tekniker för att göra dina presentationer bättre dessutom hjälper han dig att förstå varför de faktiskt fungerar och vilka underliggande processer i hjärnan som aktiveras.

Aron Anderson

Jonathan är trygg, ödmjuk och rak. Han vågar tänka nytt och strävar efter att åstadkomma saker som ingen har lyckats med - samtidigt som han besitter förmågan att ödmjukt kunna coacha andra i att våga tänka ännu större - med utgångspunkt från var de befinner sig.

Hanna Wiljebrand