5000 kr exkl. moms (Betalas via faktura)

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

Hooks Onlinekurs - Så bygger du fantastiska presentationer (tillgång 1 år)

Ett revolutionerande verktyg som förvandlar din process i att bygga en föreläsning från något svårt och tidskrävande till något enkelt och roligt

Jag presenterar stolt den här onlinekursen med 11 verktyg som gör det enkelt för dig att skapa presentationer som får din publik att vilja lyssna, känna och göra precis vad du vill.

De bästa verktygen för att fånga och hålla din publiks intresse

Kursen innehåller bl a

- Resultat-Hooken - Vill du att dina medarbetare verkligen ska spetsa sina öron? Lyssna med stor nyfikenhet och verkligen ta med sig kunskapen från mötet? Då ska du inleda din presentation eller ditt möte med resultat-hooken!

- Varför-Hooken - Vill du få dina medarbetare att connecta till dig och ämnet du ska prata om snabbt? Med varför-hooken sätter du dina lyssnare i en kontext, dom blir taggade och kommer vilja lyssna på det du har att säga!

 

 
 

Vad andra säger om min kunskap:

Jonathan är en exceptionellt duktig talarcoach. Inte nog med att han kan lära dig alla tekniker för att göra dina presentationer bättre dessutom hjälper han dig att förstå varför de faktiskt fungerar och vilka underliggande processer i hjärnan som aktiveras.

Aron Anderson

Jag hade letat med ljus och lykta över hela Sverige efter någon att coacha mig inom föreläsningsteknik, men inte känt det där ’100% iga’ hos någon. Så lyssnade jag på Jonathan under Closers only, och jag var golvad av hans ödmjuka person och hans sätt att leverera. Jag har nu haft äran att få bli coachad av Jonathan under året, och han är precis lika närvarande, magisk och kunnig som på scenen. Han har hjälpt mig att se vad jag inte ser, förstå det jag inte förstått mig på innan, och att paketera med starkt innehåll och dynamik.

Sandra Wigren

Jonathan är trygg, ödmjuk och rak. Han vågar tänka nytt och strävar efter att åstadkomma saker som ingen har lyckats med - samtidigt som han besitter förmågan att ödmjukt kunna coacha andra i att våga tänka ännu större - med utgångspunkt från var de befinner sig.

Hanna Wiljebrand