Referenser

Placeholder Image

Aron Andersson

Årets talare 2016

"Jonathan är en exceptionellt duktig talarcoach. Inte nog med att han kan lära dig alla tekniker för att göra dina presentationer bättre dessutom hjälper han dig att förstå varför de faktiskt fungerar och vilka underliggande processer i hjärnan som aktiveras."

Placeholder Image

Alexander Pärleros

CEO Framgångspodden

"Jonathan är en av de mest inspirerande personerna som jag träffat!" 

Placeholder Image

Hanna Wiljebrand

Nominerad till årets HR-hjälte 2018

"Jonathan är trygg,  ödmjuk och rak. Han vågar tänka nytt och strävar efter att åstadkomma saker som ingen har lyckats med - samtidigt som han besitter förmågan att ödmjukt kunna coacha andra i att våga tänka ännu större - med utgångspunkt från var de befinner sig."

Placeholder Image

Mikael Lindnord

Författare till succéböckerna om gatuhunden Arthur | Föreläsare

"Jag gillade hela upplägget. Hooks har  allt man kan önska sig på ett 5 🌟 konferens, underbar mat, trevlig personal, härliga lokaler, gym och första klassens SPA.

Sen att bli coachad, one to one, av den bästa (ja, Jonathan Ljungqvist du är riktigt, riktigt grym och kanske till och med bättre än du själv förstår), gjorde att jag åkte ifrån Hooks med ett kunnande och skillset jag inte hade innan!"

Placeholder Image

Sandra Wigren

Professionell talare

"Jag hade letat med ljus och lykta över hela Sverige efter någon att coacha mig inom föreläsningsteknik, men inte känt det där ’100% iga’ hos någon. Så lyssnade jag på Jonathan under Closers only, och jag var golvad av hans ödmjuka person och hans sätt att leverera. Jag har nu haft äran att få bli coachad av Jonathan under året, och han är precis lika närvarande, magisk och kunnig som på scenen. Han har hjälpt mig att se vad jag inte ser, förstå det jag inte förstått mig på innan, och att paketera med starkt innehåll och dynamik."
 
Placeholder Image

John Karlsson

Löjtnant Livregementets Husarer, Försvarsmakten | Föreläsare

”För mig känns det självklart att mina anställda kommer att gå alla Jonathans kurser inom kommunikation!

Utbildningen gav mig verktyg som kommer underlätta min roll som ledare inom Försvarsmakten.”

 

 

 

 

 

Peppe Ekmark

Föreläsare | Nominerad till årets chef 2014

"Om ni behöver hjälp med presentationsteknik eller att hitta pitchen till er sälj grej eller att träna på en föreställning, då begår ni tjänstefel om ni inte kontaktar Jonathan. Jag kan gå i god för honom, att det är bland den bästa människan jag någonsin träffat!"

 

David Klättborg

Medgrundare av Megadeals Advisory | Nominerad till årets ledare 2017

"Från djupet av mitt hjärta kan jag säga att Jonathan är en av dom människorna som jag litar mest på (...) Under kort tid har vi fått en otrolig relation (...) Det är inte många som jag kan rekommendera, som jag kan rekommendera Jonathan."

Placeholder Image

Chris Petersson

Medgrundare av Hela Sverige Samlas & topp 100 Sveriges mest populära talare

"Det värde som jag försöker skapa det kompletterar du också alltid och överträffar alltid mina förväntningar. Du håller högsta klass! Tillsammans förändrar vi Sverige!"

Placeholder Image

Camilla Brinck

Framgångsrik barnboksförfattare, entreprenör & föreläsare

"Nu har jag, Musse & Helium fått äran att hänga med Jonathan Ljungqvist på @hooksherrgard i två dagar. Vi åkte dit för att utvecklas och ... OUFF va vi gjorde just det! Huvudet är fullproppad av ny information och jag är faktisk helt slut, fast på ett bra sätt! Tack Jonathan för din expertis och ditt lugn, för ditt otroligt fina sätt att fokusera på det som jag gjorde bra. Vi kommer tillbaka!"

Placeholder Image

Jesper Caron

Prisbelönad keynote speaker & Peak Performance Coach

"När man pratar med Jonathan blir det så uppenbart vilket värde ett samtal kan ha. Han är en fin människa med gott hjärta, kompetent och skarpsinnig. Mycket bra kombination."

 

Placeholder Image

Jonathan gästar Stjärnsäljarpodden

Lyssna här!
Placeholder Image

Vanessa Leporati

Professionell föreläsare & försäljningsexpert 

"Wow Jonathan Ljungqvist! Fantastiska prestationer och en ära att bli coachad av dig! Give, serve, contribute!"

 

 

 

 

 

Placeholder Image

Alexander Morad

Top 100- Sveriges mest populära föreläsare 2019

"VARNING! Om du inte är redo att att utvecklas och inspireras så bör du UNDVIKA Jonathan i största möjliga mån! Risken är annars att du blir helt golvad av hans vinnarskalle, vetgirighet och viljestyrka! En vältalig visionär som värnar om vänskap, världen och visioner.

Han får dig att växa! Jag har haft privilegiet att bli coachad men också se honom coacha andra. Att ödmjukt kunna ge och ta rätt feedback är en av hans styrkor och att ställa rätt frågor."

Placeholder Image

Christopher Bertilsson

VD på LinkedKurs | Föreläsare

"Snyggt! Rekommenderar Jonathan Ljungqvist starkt med hade en session med honom och efter det fick jag det högsta betyget jag någonsin fått på min föreläsning, han är grym!